Yllätysperintö äänikirja & e-kirja ilmaiseksi

Lue tai kuuntele Yllätysperintö e- tai äänikirja ilmaiseksi! Tarkista kirjan saatavuus alla olevista palveluista ja lue kirja ilmaiseksi jo tänään!

14 PV - 0 €

4.0 rating

Normaalihinta: 9,99 € / kk

14 PV - 0 €

5.0 rating

Normaalihinta: 9,99 € / kk

14 PV - 0 €

3.3 rating

Normaalihinta: 16,99 € / kk

14 PV - 0 €

5.0 rating

Normaalihinta: 9,99 € / kk

Yllätysperintö

Kirjailija:

Koivikon Anna on viittä vaille valmis agronomi, joka tuskailee gradunsa kanssa espoolaisessa kaksiossa. Avomies Rami saanut Saksasta töitä jo muutama kuukausi sitten, ja Annan olisi päätettävä jäädäkö vai lähteä.
Kun Annan kännykkä pirisee keskellä Isoa Omenaa, elämä muuttuu kuin salamaniskusta. Vain muutama metri mustaa jäätä keskisuomalaisen maantien siltarummun kohdalla eikä isoveljeä Mattia enää ole. Sen paremmin Matin nuoresta leskestä kuin Koivikon teräsmuorista ei ole hoitamaan karjatilaa, jossa riuskoja otteita vaativat puolivalmis navetta, sotkuiset raha-asiat ja puolensataa lypsävää sarvipäätä.
Ottaako Anna haasteen vastaan? Ja miten käy entisen elämän, kun tunteita hämmentävät niin nuoruuden ihastus Harri kuin naapurin Ilkka, jonka avioliitto on pahasti rempallaan?
Suosittu viihdekirjailija Enni Mustonen kertoo elävästi 2000-luvun maalaiselämästä, jossa rakkaus kirkastaa ankarimmankin arkipäivän.

Yllätysperintö arvostelut

0.0 rating

Ei vielä yhtään arvostelua. Jätä ensimmäinen!