Tohtori Proktori ja mahdollinen maailmanloppu äänikirja & e-kirja ilmaiseksi

Lue tai kuuntele Tohtori Proktori ja mahdollinen maailmanloppu e- tai äänikirja ilmaiseksi! Tarkista kirjan saatavuus alla olevista palveluista ja lue kirja ilmaiseksi jo tänään!

14 PV - 0 €

Rated 4 out of 5

Normaalihinta: 9,99 € / kk

14 PV - 0 €

Rated 5 out of 5

Normaalihinta: 9,99 € / kk

14 PV - 0 €

Rated 3.3 out of 5

Normaalihinta: 16,99 € / kk

14 PV - 0 €

Rated 5 out of 5

Normaalihinta: 9,99 € / kk

Tohtori Proktori ja mahdollinen maailmanloppu

Kirjailija:

Paukkumaissia ja hullua huumoria!
”Railakas vauhtipommi täynnä huumoria, mysteeriä ja seikkailua. Farssin ystävät, huomio!” – School Library Journal
Dekkaritähti Jo Nesbøn kolmas kirja tohtori Proktorista vie lukijansa maailmanlopun tunnelmiin. Ehkä. Tohtori Proktori ja mahdollinen maailmanloppu on teos, joka kertoo avaruusolentojen hyökkäyksestä, marssimusiikista, Tohtori Proktorin Meksikolaisella Paukkuchilillä Maustetusta Voimajuomasta, aidoista sammakkomiehistä ja kieroista vohveliraudoista. Sekä aika monesta muusta asiasta. Kirjan sivuilta selviää myös, minne sukat OIKEASTI katoavat pesukoneesta. Hyppää tohtori Proktorin ja Ällin matkaan niin elämäsi ei takuuvarmasti käy tylsäksi!
Norjalainen Jo Nesbø (s. 1960) on yksi maailman suosituimmista rikoskirjailijoista, jonka teoksia on myyty lähes 30 miljoonaa kappaletta. Harry Hole -dekkareistaan kuulu Nesbø on kirjoittanut viisi Per Dybvigin (s. 1964) railakkaasti värikuvittamaa lastenromaania tohtori Proktorista. Niitä on julkaistu jo 38 maassa.

Tohtori Proktori ja mahdollinen maailmanloppu arvostelut

Rated 0 out of 5

There are no reviews yet. Be the first one to write one.