Psykopaatit ympärilläni äänikirja & e-kirja ilmaiseksi

Lue tai kuuntele Psykopaatit ympärilläni e- tai äänikirja ilmaiseksi! Tarkista kirjan saatavuus alla olevista palveluista ja lue kirja ilmaiseksi jo tänään!

14 PV - 0 €

Rated 4 out of 5

Normaalihinta: 9,99 € / kk

14 PV - 0 €

Rated 5 out of 5

Normaalihinta: 9,99 € / kk

14 PV - 0 €

Rated 3.3 out of 5

Normaalihinta: 16,99 € / kk

14 PV - 0 €

Rated 5 out of 5

Normaalihinta: 9,99 € / kk

Psykopaatit ympärilläni

Kirjailija:

Kun tunnet itsesi, sinua ei viedä kuin pässiä narussa
Olet todennäköisesti törmännyt ihmiseen, joka on poikkeuksellisen karismaattinen, -ystävällinen ja superviehättävä. Hän jakelee kohteliaisuuksia, ja uskot kaiken, mitä hän sanoo – se vain tuntuu niin mukavalta. Mutta jos jokin kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, niin…
Kaikki käyttävät manipulointia ja taivuttelua sosiaalisissa suhteissaan, eikä se ole vaarallista. Jos henkilö käyttää muita sumeilematta hyväksi ilman omantunnon tuskia ja piittaamatta seurauksista, ja jos hän on lisäksi impulsiivinen ja tunteeton, on kyse psykopaattisista piirteistä.
Tällaisia piirteitä on huomattavasti useammalla ihmisellä kuin aiemmin on ajateltu, eikä populaarikulttuurin sarjamurhaajamielikuva vastaa todellisuutta. Psykopaateilla on taito vakuuttaa kenet tahansa mistä tahansa. He haluavat kontrolloida muita eivätkä epäröi vääristää totuutta saadakseen tahtonsa läpi.
Psykopaatit ympärilläni paljastaa, kuinka manipuloija hyödyntää heikkouksiasi. Kun tunnet miten itse käyttäydyt, tiedät mistä narusta sinua nyitään ja pystyt paremmin vastustamaan painostamista.
Thomas Eriksonin edellinen kirja Idiootit ympärilläni on ollut suurmenestys niin Ruotsissa kuin Suomessakin ja kirjan oikeudet on myyty pariinkymmeneen maahan.

Psykopaatit ympärilläni arvostelut

Rated 0 out of 5

There are no reviews yet. Be the first one to write one.