Petteri Nykky – Menestyksen tie äänikirja & e-kirja ilmaiseksi

Lue tai kuuntele Petteri Nykky – Menestyksen tie e- tai äänikirja ilmaiseksi! Tarkista kirjan saatavuus alla olevista palveluista ja lue kirja ilmaiseksi jo tänään!

14 PV - 0 €

4.0 rating

Normaalihinta: 9,99 € / kk

14 PV - 0 €

5.0 rating

Normaalihinta: 9,99 € / kk

14 PV - 0 €

3.3 rating

Normaalihinta: 16,99 € / kk

14 PV - 0 €

5.0 rating

Normaalihinta: 9,99 € / kk

Petteri Nykky – Menestyksen tie

Kirjailija:

Aki Hintsa – Voittamisen anatomia -kirjan kirjoittajan teos kertoo, kuinka menestyt.
Huippuvalmentaja Petteri Nykky teki häviäjistä voittajia keskittymällä tuloksen sijasta menestyksen perustan rakentamiseen. Tämä kirja kertoo, miten se tapahtui.
Petteri Nykky on saanut lempinimen Alkemisti syystä: häviämään tottunut Suomen salibandymaajoukkue on voittanut hänen johdollaan kultaa jo kolmissa MM-kisoissa. Voitot toi Nykyn metodi, jossa ei keskitytä tulokseen vaan ihmisen kokonaisvaltaiseen kasvuun, sisäisen motivaation löytämiseen, yhteisen luottamuksen rakentamiseen ja ihmisen sisällä olevien esteiden poistamiseen.
Olipa kyseenä sitten urheilu, yritystoiminta tai ihmisenä kasvaminen, Nykyn valmennuksesta voi ja kannattaa ottaa oppia. Nykyn metodia seuraamalla et työskentele enää voiton tai rahan perässä vaan intohimon ja uteliaisuuden siivittämänä. Sinusta tulee Sun Tsun voittava soturi, joka voittaa ensin ja menee sitten taisteluun.
Oskari Saari (s. 1975) on toimittaja, TV-tuottaja ja tietokirjailija. Saari tuli suuren yleisön tuntemaksi F1-kilpailujen ja olympiajääkiekon selostajana. Hän on myös toiminut monissa rooleissa salibandyn parissa. Saari on kirjoittanut jo yli 150 000 kappaletta myyneen Aki Hintsa – Voittamisen anatomia -bestsellerin sekä teoksen Alkemisti – Petteri Nykyn tarina, jonka laajennettu laitos Petteri Nykky – Menestyksen tie -teos on.

Petteri Nykky – Menestyksen tie arvostelut

0.0 rating

Ei vielä yhtään arvostelua. Jätä ensimmäinen!