14 pv - 0 €

Bookbeat

Rated 4 out of 5

Bookbeat

Kokeile uutta e- ja äänikirjapalvelua 14 päivää ilmaiseksi. Ilmaisjakson jälkeen palvelu maksaa 9,99€/kk. Ei sitovia määräaikoja. Voit lopettaa tilauksen koska vain.

Normaalihinta: 9,99 € / kk

Bookbeat kokemuksia 2021

Erinomainen palvelu

Rated 4 out of 5
March 5, 2020

Muuten hyvä valikoima, mutta historia-aiheisia tietokirja toivoisin enemmän, kuten myös englannin kielisiä e-kirjoja.

Kirjafani

Kouluarvosan 8

Rated 4 out of 5
February 26, 2020

Lyhyen tutustumisen perusteella ok. Pidin varsinkin selaimen toiminnoista. Saatan liittyä myöhemmin.

Arimo

Hyvä palvelu, valikoimassa vielä parantamisen varaa!

Rated 4 out of 5
November 22, 2019

Mobiilisovellus on loistava! Pitkillä automatkoilla mukava kuunnella äänikirjoja. Huonona puolena se, että kirjavalikoimasta ei löydy kaikkia uutuuskirjoja.

Automatkailija

Bookbeat

BookBeatin taustalla on Bonnier Books, yksi Euroopan johtavista kustantamoryhmistä. Bonnierilla on yli sadan vuoden kokemus tarinoiden luomisessa ja kertomisessa. BookBeat jatkaa tällä tiellä tarjoamalla ääni- ja e-kirjojen ystäville palvelun, jossa lukijat ja tarinat kohtaavat parhaalla mahdollisella tavalla.

Bookbeat koodi & alennuskoodi

Bookbeatin alekoodit ovat suosittuja, mutta valitettavasti niitä julkaistaan vaan harvoin. Tällä hetkellä ei ole yhtään aktiivista alennuskoodia.

Bookbeat hinta

Bookbeatin hinnoittelu on hyvin yksinkertainen. Valittavana on kaksi tilauspakettia, joista edullisempi Basic-paketti tarjoaa 20 tuntia luku- ja kuunteluaikaa kuukaudessa. Basic-paketti maksaa 9,99 euroa kuukaudessa. Premium-paketilla voi kuunnella ja lukea rajattomasti koko valikoimaa. Premium-paketti maksaa 16,90 euroa kuukaudessa.

Basic- ja Premium-paketista voi luoda perhetilin, joka mahdollistaa jopa neljän lisäkäyttäjän lisäämistä saman tilin alle. Basic-paketissa jokainen lisäkäyttäjä saa 20 tuntia luku- ja kuunteluaikaa per kuukausi. Premium-paketissa jokainen lisäkäyttäjä saa rajattoman kuuntelu- ja lukuoikeuden. Pääkäyttäjä ja jokainen lisäkäyttäjä voivat käyttää palvelua yhtäaikaa, joten lukeminen ja kuunteleminen onnistuu jopa viiden käyttäjän kesken. Yksi lisäkäyttäjä maksaa 4,90 euroa kuukaudessa.

Bookbeat hinnasto

 • Basic (20h luku- ja kuunteluaikaa per kk): 9,90 € /kk
 • Premium (rajaton käyttöikeus): 16,90 €/kk
 • Lisäkäyttäjä: 4,90€/kk

Bookbeat vs Storytel

Bookbeat vai Storytel? Hinnoittelultaan nämä kaksi palvelua ei eroa lainkaan toisistaan. Molemmat palvelut tarjoavat 20 tuntia lukemista ja äänikirjojen kuuntelemista 9,99 € kuukausihintaan. Rajattomasti lukemista ja kuuntelemista tarjotaan molemissa palveluissa 16,99 € kuukausihintaan. Molempia palveluja pääsee myös kokeilemaan ilmaiseksi 14 päivän ajaksi.

Perhetileissä Bookbeat tarjoaa lisäprofiileja 4,90 € kuukausihintaan aina 5 profiiliin asti. Storytel tarjoaa 2 käyttäjän tiliä 20,99 € kuukausihintaan ja 3 käyttäjän tiliä 25,99 € kuukausihintaan. Bookbeatilla 2 käyttäjän tili maksaa yhteensä 21,80 € kuukaudessa ja 3 käyttäjän tilit kustantavat yhteensä 26,70 € kuukaudessa. Storytel on siis edullisempi vaihtoehto maksimissaan 3 hengen talouksille.

Bookbeat vs Nextroy

Bookbeat vai Nextory? Molemmat palvelut tarjoavat 2 viikon ilmaisen kokeilun. Hinnoittelu on molemissa palveluissa täsmälleen sama, lukuunottamatta perhetilejä. 20 tunnin luku- ja kuunteluoikeudet saa 9,99 € kuukaudessa ja rajattomat luku- ja kuunteluoikeudet irtoaa tuttuun 16,99 € kuukausihintaan.

Nextorylla on saatavilla 3 eri perhetiliä. 2 käyttäjän tili kustantaa 19,99 €/kk, 3 käyttäjän tili 23,99 €/kk ja 4 käyttäjän tili 27,99€/kk. Nextoryn perhetilit ovat myös Bookbeatia edullisemmat.

Bookbeat vs Elisa kirja

Bookbeat vai Elisa Kirja? Elisa kirja tarjoaa myös ilmaisen 14 päivän kokeilun. Elisa kirja tarjoaa vain yhtä tiliä, jota voi käyttää niin monella laitteella kuin haluaa, mutta ei yhtäaikaa. Kuukausihinta on täsmälleen sama kuin Bookbeatilla eli 16,99 € kuukaudessa.

Bookbeat lahjakortti

Yllätä ystäväsi täydellisellä lahjalla ja anna hänelle lahjaksi Bookbeat lahjakortti! Voit valita lahjakortille niin monta kuukautta kuin haluat, kuukauden porrastuksella. Tilaamasi lahjakortti toimitetaan koodina sähköpostiisi, josta voit tulostaa tai lähettää sen eteenpäin. Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä lähtien.

Lahjakortti on oiva lahja myös sellaiselle henkilölle, jolla on jo Bookbeat-tili. Lahjakortin avulla tilaukseen lisätään ilmaista käyttöaikaa lahjakortin mukaan.

Bookbeat ilmainen kokeilujakso

Etkö ole vielä kokeillut Bookbeatia? Nyt voit testata sitä 2 viikon kokeilujaksolla, josta ei veloiteta mitään.

Kokeilujakson jälkeen voit halutessasi jatkaa palvelun käyttöä, jolloin maksukortiltasi veloitetaan valitsemasi paketin kuukausihinta. Palvelu toimii siten, että jokainen kuukausi veloitetaan ennakkoon, joten et sitoudu siihen pitkiksi määräajoiksi vaan voit lopettaa tilauksesi milloin vain. Voit myös halutessasi lopettaa ilmaisen kokeilujakson ennen sen päättymistä, jolloin kortiltasi ei veloiteta mitään.

Bookbeat äänikirja

Bookbeatin ääni- ja e-kirjavalikoima on valtava. Kuunneltavaa ja luettavaa löytyy yli sadasta tuhannesta eri kirjasta. Kirjoja on saatavilla niin suomeksi, ruotsiksi sekä englanniksi. Valikomista löytyy myös tuoreimmat kotimaiset ja ulkomaiset uutuudet, joten paljon lukevalle vaihto fyysistä kirjoista Bookbeatiin voi tuoda mukanaan myös merkittäviä säästöjä.

Bookbeat sovellus

Bookbeat tarjoaa käyttäjilleen sovellusta, jonka avulla voi lukea ja kuunnella satoja tuhansia e- ja äänikirjoja. Sovellus on ladattavissa puhelimille, tableteille sekä Apple Watchille. Bookbeat kirjat ei toimi lukulaitteilla. Bookbeat sovellus on saatavilla ainoastaan laitteille, joissa on iOS11 tai Android5 tai näitä uudempi käyttöjärjestelmäversio.

Bookbeat rekisteröityminen

Jotta voit kuunnella ja lukea kirjoja BookBeat-sovelluksessa tulee sinun rekisteröityä kokeilujaksolle ja luoda käyttäjätili.

Näin luot käyttäjätilin:

 1. Täytä yhteystietosi ja valitse salasana.
 2. Paina sen jälkeen “Jatka”.
 3. Valitse, millä tilauspaketilla haluat jatkaa tilausta kokeilujakson jälkeen.
 4. Lisää maksukorttisi numero, voimassaoloaika sekä CVC/CVV-koodi, joka löytyy kortin takaa. Varmistathan myös, että maksukorttisi sallii verkko-ostokset.
 5. Lue ja hyväksy tämän jälkeen Yleiset käyttöehdot ja Tietosuojakäytäntömme.
 6. Paina sitten “Aktivoi käyttäjätilini”.
 7. Sinut ohjataan mahdollisesti pankkisi sivuille, jossa voit vahvistaa rekisteröimäsi maksukortin.
 8. Käyttäjätilisi on nyt luotu ja pääset “Tervetuloa BookBeatiin”-sivulle.
 9. Voit nyt ladata sovelluksen puhelimellesi tai tabletille ja kirjautua sisään käyttäjätunnuksillasi. Saat myös tervetuliaisviestin sähköpostiisi.

Mikäli et pääset tervetuliaissivulle tai et pääse kirjautumaan sisään, ota yhteyttä Bookbeatin asiakaspalveluun.

Onko sinulla Bookbeat kokemuksia? Kerro ne muille käyttäjille!