Äänikirjat - Parhaat äänikirjapalvelut 2021

Äänikirjat ja paras äänikirjapalvelu haussa? Listasimme tähän vuoden 2021 parhaat äänikirjasovellukset. Uutena asiakkaana pääset kokeilemaan näitä palveluita täysin ilmaiseksi.

14 PV - 0 €

4.0 rating

Normaalihinta: 9,99 € / kk

14 PV - 0 €

5.0 rating

Normaalihinta: 9,99 € / kk

14 PV - 0 €

3.3 rating

Normaalihinta: 16,99 € / kk

14 PV - 0 €

5.0 rating

Normaalihinta: 9,99 € / kk

Bookbeat äänikirjat

Nauti 200 000 loistavasta e- ja äänikirjasta alkaen 9,99 €/kk! Jaa helposti koko perheen kesken. Ei sitovaa määräaikaa. Kokeile BookBeat Premiumia maksutta.

Käyttäjät ovat antaneet BookBeatille AppStoressa ja Google Playssa korkeimman keskiarvosanan suosituimmista äänikirjapalveluista.

Selaa ja valitse kaikista äänikirjoista ja e-kirjoistamme. Meiltä löydät tuhansia kirjoja sekä suomeksi, ruotsiksi että englanniksi.

Eikö BookBeat sovi sinulle? Ei hätää, voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa.

Storytel äänikirjat

Storytel on testivoittaja Mikrobitti-lehden (04/2020) äänikirjapalveluvertailussa ja sai arviossa ainoana palveluna täydet 5 pistettä. Kokeile sinäkin Suomen parasta äänikirjapalvelua – ensimmäiset 14 päivää ovat aina ilmaiset ja voit päättää tilauksesi milloin tahansa.

Yli 300 000 tarinaa – missä vain, milloin vain. Löydät Storytelin monipuolisesta valikoimasta ääni- ja e-kirjoja jokaiseen makuun ja mielialaan – uutuuksia, bestsellereitä, dekkareita, elämäkertoja ja ajankohtaista kirjallisuutta – suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, venäjäksi, espanjaksi ja italiaksi.

Nextory äänikirjat

Löydä suosikit koko perheelle yli sadantuhannen ääni- ja e-kirjavalikoimastamme, alkaen 9.99 € kuukaudessa. Lue ja kuuntele äänikirjoja ja e-kirjoja missä ja milloin haluat. Joko kännykällä tai tabletilla. Nextoryn sovellus on saatavilla sekä iOS:lle että Androidille.

Nextorysta koko perhe voi löytää uutta ja jännittävää luettavaa. Voitte luoda sovelluksessa myös erillisiä lastenprofiileita, joista löydätte kirjat perheen pienimmille.

Haluatko oppia jotain aivan uutta tai vain rentoutua hyvän tarinan parissa? Nextoryn avulla voit helposti astua kirjojen taianomaiseen maailmaan, jossa jokainen kirja tekee elämästäsi rikkaampaa.

Elisa Kirja äänikirjat

Nauti maan laajimmasta valikoimasta suomenkielisiä äänikirjoja vain 16,99 €/kk. Voit kuunnella niin paljon kuin haluat, myös ilman nettiyhteyttä. Kokeile ja ihastu!

Maan laajin valikoima suomenkielisiä äänikirjoja ja uusia saapuu päivittäin. Myös e-kirjat tulossa. Kotimainen Elisa Kirja on palvellut suomalaisia ääni- ja e-kirjojen ystäviä jo 10 vuotta.

Voit kokeilla maksutta ja lopettaa kun haluat. Elisa Kirjassa on aina luettavaa, myös ilman aktiivista kuukausitilausta.

Parhaat äänikirjat

ÄänikirjatÄänikirjat auttavat jaksamaan arjen askareiden yli. Uppoudu tarinoihin samalla, kun siivoat, kokkaat, laitat pyykkejä tai kuntoilet. Äänikirja tuo myös mukavuutta työ- ja koulumatkoihin. Yhdistä älypuhelimesi auton kaiuttimiin tai kuuntele kuulokkeista lempikirjaasi ja liikkuminen paikasta A paikkaan B on huomattavasti mukavampaa.

Millä laitteilla äänikirjan kuuntelu onnistuu parhaiten?

Äänikirjat ovat saatavilla uusimille iOS ja Android mobiilikäyttöjärjestelmille. Osa äänikirjapalveluista tarjoaa myös lukulaitteita, joilta onnistuu myös e-kirjojen lukeminen kätevästi. Äänikirjojen lataamiseen tarvitset internet-yhteyden, mutta voit halutessasi ladata valitsemasi kirjat laitteellesi ja kuunnella niitä offline-tilassa.

Äänikirja vai e-kirja?

Valinta on sinun. Kuuntele tai lue kirjoja niin paljon kuin haluat. Hyödynnä ilmaiset kokeilujaksot ja lue ja kuuntele kirjoja ilmaiseksi monta viikkoa.